Witte wijn

Witte wijn kopen | online of in de winkel bij Wijn & Thijs

EMIL BAUER “JUST RIESLING” -€15,95

Bekijken

Witte wijn kopen

Liefhebbers van witte wijn kiezen vaak automatisch voor een bekend etiket in de supermarkt of lokale slijterij. Herken je dat? Dan staat je een wereld aan nieuwe smaken te wachten als je witte wijn koopt bij speciaalzaak Wijn & Thijs. Online in de webshop of in de wijnwinkel in Roelofarendsveen: proef van de moderne selectie witte wijnen en je wil nooit meer terug naar een standaard wijntje.

Onze favoriete witte wijnen

Biologische witte wijn

Biologische wijnen maken een enorme sprong in populariteit. Ook in de wijn webshop van Wijn & Thijs vind je biologische witte wijnen. Een echte topper gemaakt van biologisch geteelde druiven is Neleman Just Fucking Good Wine.

Witte wijn kiezen

Zoek je een witte wijn als cadeau? De opvallende fles van deze Emil Bauer Riesling levert je gegarandeerd enthousiaste reacties op. En dat enthousiasme wordt alleen maar groter als de ontvanger de witte wijn proeft. Maar Wijn & Thijs heeft nog veel meer smaken te bieden. Van zwoel en sexy tot verfrissend en eigenzinnig: ga zelf op onderzoek uit in de wijn webshop en kies je favoriet. Bij elke witte wijn vind je een uitgebreide omschrijving van de smaken en een handig wijn-spijsadvies. En kun je niet kiezen uit het ruime assortiment? Ga dan voor Thijs’ Choice: een wijndoos met verschillende, uiteenlopende wijnen. Leuk om cadeau te doen!

Online rode wijn kopen: bezorging

Bij een bestelling van €75 of meer in de webshop wordt je wijn gratis bezorgd. Ben je inwoner van Kaag en Braassem? Dan is de bezorging al gratis als je een doosje of meer bestelt. In andere gevallen brengen we bezorgkosten in rekening; dat bedrag wordt verrekend in je winkelmandje. Binnen twee werkdagen heb je je wijn in huis. Je bent natuurlijk ook welkom in de wijnwinkel van Wijn & Thijs in Roelofarendsveen voor het gratis afhalen van je bestelling. Kijk hier voor de openingstijden.