Wijnwinkel

Goede wijn & mooie flessen

goede wijn & mooie flessen

De kwaliteit is hoog en de drempel laag: loop gerust de wijnwinkel van Wijn & Thijs binnen voor een advies van Thijs of kijk lekker zelf even rond. We verkopen wijn in alle prijsklassen. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, dus je kiest nooit verkeerd. En het oog wil ook wat: elke fles is een eyecatcher op zich. Extra leuk om cadeau te doen, extra leuk om zelf op tafel te zetten.

Wijnadvies

Niet alleen de wijn van Wijn & Thijs valt in de smaak, ook het advies dat je erbij krijgt wordt alom gewaardeerd. Of je nu een fles zoekt om een feestelijk moment te vieren, een wijn bij een bepaald gerecht wilt serveren of op zoek bent naar wijn uit een bepaalde streek: Thijs zorgt er persoonlijk voor dat je met de goede fles naar huis gaat. En wil je nieuwe wijnen leren kennen? Dan is Thijs’ Choice de ultieme tip: een wijnproefpakket met zes verschillende kwaliteitswijnen, voorzien van een leuk achtergrondverhaal en wijn-spijsadvies.

Webshop

Je vindt de wijnwinkel van Wijn & Thijs in het centrum van Roelofarendsveen, aan de Centrumoever. Maar online wijn kopen kan ook. Bestel eenvoudig via de webshop en laat je bestelling vanaf een doos wijn gratis thuisbezorgen in Kaag en Braassem. Ook als je meer dan €75 besteedt, krijg je je flessen gratis thuisbezorgd.