Wijnproeverij

Privé & zakelijk & feestelijk

Privé & zakelijk & feestelijk

Met aandacht proeven van goede wijnen, terwijl Thijs zijn kennis deelt over de herkomst, druiven en verschillende smaken die in je glas te ontdekken zijn. En natuurlijk is er volop ruimte voor goede gesprekken. De wijnproeverijen van Wijn & Thijs staan garant voor een speciale avond met familie, vrienden of zakenrelaties.

Wijnproeverij organiseren

De wijnproeverij vindt in principe plaats in de sfeervolle bar van Wijn & Thijs of in overleg op locatie. Je boekt een privéproeverij vanaf 15 personen. Ideaal voor een mooi moment in een intieme setting met familie, vrienden of zakenrelaties. De duur van de proeverij en de kosten per persoon, bespreken we vooraf. Elk feestje is persoonlijk en dus hanteren we graag maatwerk.

Wijnproeverij boeken

Wil je een wijnproeverij organiseren? Neem contact op met Thijs om een datum en tijd af te spreken. Laat meteen even weten of jullie beginnende wijnproevers zijn, of dat er gevorderde wijnproevers in de groep zitten. Thijs vindt het leuk om de avond daar op aan te passen.

Organiseer je een wijnproeverij en heb je bijzondere wensen? Of wil je de wijnproeverij op een andere locatie laten plaatsvinden? Neem contact op met Thijs; hij bespreekt met plezier de mogelijkheden met je.