Wijnbar

Wijn & vrienden & hapjes

Wijn & vrienden & hapjes

Ontspannen met vrienden, wijn en een borrelplank: pak een kruk, maak het jezelf gemakkelijk op de bank of zoek een zonnig plekje op het terras. We hebben een uitgebreide wijnkaart met veel wijnen per glas, en nog meer wijnen per fles. Kun je niet kiezen? Ga dan voor de kleine proeverij en laat je drie heerlijk gevarieerde wijnen schenken. Thijs vertelt je met plezier wat de wijn in je glas zo bijzonder maakt. De wijnbar is geopend op dinsdag tot en met zondag tot een uur of acht. En als het erg gezellig is, schenken we nog een extra glas.

De wijnbar van Wijn & Thijs

Een plek waar je altijd welkom bent, uren bijpraat met vrienden en kennismaakt met nieuwe wijnen: dat is de wijnbar van Wijn & Thijs. Wie de gezellige bar binnenloopt voelt zich meteen welkom. Is het de gastvrije ontvangst door Thijs, de gezellige inrichting of de gezamenlijke liefde voor goede wijn? Kom vooral eens langs en ontdek het zelf.

Wijn kopen

Trek je liever thuis een fles open, of ben je op zoek naar een cadeau? Bestel je wijn online (vanaf een doos gratis bezorgd in Kaag en Braassem of vanaf een bestelling van €75), of kom langs in de winkel. Ook een aanrader: organiseer een privé-wijnproeverij in de wijnbar.