Rosé wijn

Rosé wijn kopen | online of in de winkel bij Wijn & Thijs

CHÂTEAU MIRAVAL ROSÉ -€24,95

Bekijken

Rosé wijn kopen

Goede rosé is geluk in een glas. En omdat Thijs je zo gelukkig mogelijk wil maken, selecteerde hij de lekkerste rosés voor Wijn & Thijs. Bestel eenvoudig jouw rosé online in de wijn webshop, en vergeet niet om even op Thijs te proosten als je de fles opentrekt.

Onze favoriete rosé wijnen

Lekkerste rosé

De lekkerste rosé? Smaak is persoonlijk, maar als je het Thijs vraagt, is dat in elk geval een droge rosé. In de webshop van Wijn & Thijs vind je dan ook vooral droge rosé wijnen die mooi licht van kleur zijn. Qua populariteit staat Miraval Rosé momenteel met stip op 1. En terecht, want deze elegante wijn is van voortreffelijke kwaliteit.

Rosé als perfect aperitief

Rosé wijn is altijd een goede keuze op het terras, heerlijk met een hapje. Rosé is dan ook perfect als aperitief en doet het daarnaast vaak goed in combinatie met schaal- en schelpdieren. Zo combineert de Boschendal Chardonnay Pinot Noir goed met zalm, maar ook met gevogelte, wit vlees en geitenkaas. Drink je graag een glas rosé voor het eten? De zomerse Preciso Pinot Grigio Blush Rosé is een uitstekende keuze.

Online rosé wijn kopen: bezorging

Bij een bestelling van €75 of meer in de webshop wordt je wijn gratis bezorgd. En als je in Kaag en Braassem woont is de bezorging al gratis bij een bestelling vanaf een doosje. In andere gevallen brengen we bezorgkosten in rekening; dat bedrag wordt verrekend in je winkelmandje. Binnen twee werkdagen heb je je wijn in huis. Je bent natuurlijk ook welkom in de wijnwinkel van Wijn & Thijs in Roelofarendsveen voor het gratis afhalen van je bestelling. Kijk hier voor de openingstijden.