Rode wijn

Rode wijn kopen | online of in de winkel bij Wijn & Thijs

RED HEADS COCO RÔTIE -€16,50

Bekijken

Rode wijn kopen

Thijs staat te popelen om je kennis te laten maken met de rode wijnen in zijn assortiment. De rode wijn van Wijn & Thijs ontstijgt het niveau van de standaard supermarktwijn, terwijl de prijs vriendelijk blijft. Hoe het komt dat wij de lekkerste rode wijnen hebben? Wij selecteren wijnen uit landen en streken met hun eigen lokale druivenrassen. Dat zorgt voor een aangename verrassing in je glas.

Onze favoriete rode wijnen

De smaak van rode wijn

Zo veel druiven, zo veel smaken. Waar de supermarkt en lokale slijterijen vaak kiezen voor klassieke smaken, is Wijn & Thijs liefhebber van de moderne varianten. Dat heeft al veel verrassende kennismakingen opgeleverd met nieuwe smaken rode wijn. Van stoer, krachtig en spicy tot zijdezacht, rond en subtiel fruitig. Maak een mooie selectie in de webshop en ontdek welke originele rode wijn jouw nieuwe favoriet wordt.

Rode wijn cadeau

Zoek je een rode wijn als cadeau aan je ouders, partner of zakelijke relaties? In de wijn webshop van Wijn & Thijs vind je heel geschikte rode wijnen om cadeau te doen. Populair is bijvoorbeeld de Red Heads Coco Rôtie; een elegante, temperamentvolle wijn in een eigenzinnige fles. De vriendelijk geprijsde Terra d’Alter Tinto valt bij iedereen in de smaak. Of pak uit met een bijzondere rode wijn uit Italië: de Bolla Amarone della Valpolicella Le Poiane Wrap. De fles alleen al is een cadeautje, en wacht maar tot je de intense smaak proeft.

Online rode wijn kopen: bezorging

Bij een bestelling van €75 of meer in de webshop wordt je wijn gratis bezorgd, binnen twee werkdagen. En als je in Kaag en Braassem woont rekenen we bij een bestelling van een doosje of meer helemaal geen verzendkosten. In andere gevallen brengen we bezorgkosten in rekening; dat bedrag wordt verrekend in je winkelmandje. Of kom naar de wijnwinkel van Wijn & Thijs in Roelofarendsveen; daar haal je je bestelling gratis af. Kijk hier voor de openingstijden en het adres.