Port & PX

Port & PX kopen | online of in de winkel bij Wijn & Thijs

GONZALEZ BYASS NECTAR PEDRO XIMENEZ -€14,95

Bekijken

Port & PX kopen

Wijn & Thijs heeft een select aantal goede Ports online te koop. Ook vind je de perfecte stroperige PX voor bij je dessert in de webshop. Welke Port het lekkerst is? Klik op de verschillende flessen in de webshop en bekijk welke smaken je het meest aanspreken.

Onze favoriete port & px

Over Port

Port, ook wel Portwijn genoemd, is wijn uit Portugal met een extra hoog alcoholpercentage. Net als bij gewone wijn kunnen de smaken flink uiteenlopen. Zo verkoopt Wijn & Thijs de zoete Quinta de Marrocos Ruby Port, maar ook de Quinta de Marrocos Tawny Port, die juist drogend van smaak is. Zoek je een Port als afsluiter van een luxe diner? Dan is de Quinta de Marrocos L.B.V. Port absoluut een goede keus. Serveer er een blokje toffee of pure chocolade bij voor de ultieme smaakbeleving.

Online Port & PX kopen: bezorging

Als je Port of PX bestelt in de webshop van Wijn & Thijs, dan heb je je flessen binnen twee werkdagen in huis. Vanaf €75 is verzending gratis. Inwoner van Kaag en Braassem? Dan wordt je bestelling vanaf een doos al gratis thuisbezorgd. Om verzendkosten te voorkomen kun je je bestelling natuurlijk ook ophalen in de wijnwinkel van Wijn & Thijs, in Roelofarendsveen. De openingstijden vind je hier.