Zomerwijnen & Wijnproeverijen

Zomerwijnen & Wijnproeverijen

Zomerwijnen

De langste dag is geweest, de zomer is officieel begonnen; tijd voor lange avonden! Buiten eten, genieten met vrienden, mooie herinneringen maken én natuurlijk heerlijke wijnen ontdekken. Frisse rosé als aperitief of bij salades, sushi en schaal,- & schelpdieren. Verrassende witte wijnen die passen bij jouw smaak van de dag, verse vissoorten of Aziatische gerechten uit dat leuke kookboek, die je nu echt een keer gaat maken. En zeker ook rood, juist in de zomer – licht gekoeld smaakt deze wijn het best – bij het gegrilde, vaak spicy vlees van de onmisbare barbecue. Neem eens een kijkje bij de wijn-spijs adviezen die bij de wijnen beschreven staan en laat je inspireren.

Wijnproeverijen

Voor wijnproeverijen kun je uitstekend terecht bij Wijn & Thijs. Als onderdeel van een feest, in een kleine setting met familie, vrienden of collega’s, alles is mogelijk in overleg. Wij kunnen ook de gehele catering voor u verzorgen. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op zodat we de proeverij op uw speciale wensen kunnen afstemmen.

In het zonnetje!

Onlangs verscheen in de media een leuk bericht van Cashr, het bedrijf dat het kassa,- en voorraadsysteem levert. In deze rubriek wordt Wijn & Thijs uitgelicht en extra onder de aandacht gebracht. In het zonnetje