Wijn & Thijs Nieuws!

Wijn & Thijs Nieuws!

Nieuwsbrief Wijn & Thijs

Wat zit er onder de kurk?
Wanneer is er weer een proeverij en wat is ditmaal het thema?
Draait een schroefdop van een fles Australische wijn dezelfde kant op als die van een Franse wijn?

Wil jij op de hoogte worden gehouden van nieuws, evenementen, aanbiedingen en nog veel meer?
Stuur een berichtje via de website Contact of stuur een email naar info@wijnenthijs. Naast het aanmelden voor de nieuwsbrief, kun je daarin alle wijnvragen stellen die je wilt!

Relatiegeschenken
Wijn & Thijs levert kleinere en grote partijen, voor particulier en zakelijk gebruik, zeker ook voor relatiegeschenken. Bezorging op locatie is vanzelfsprekend geen enkel probleem.
Wij bieden, in overleg en rekening houdend met specifieke voorkeuren, een brede selectie wijnen aan en geven u graag de mogelijkheid deze te laten proeven om zo nog beter, persoonlijker en bovendien leuker kennis te maken met onze wijnen. Dit kan vanzelfsprekend en op elk gewenst moment bij ons in de winkel in Leimuiden.

Mochten wij iets voor jou kunnen betekenen, neem dan vooral contact met ons op, samen komen we ongetwijfeld tot iets moois.

Proefpakket wijnen
Heb jij al eens kennisgemaakt met onze maandelijkse wijnselectie? Probeer Thijs’ Choice en laat weten hoe deze jou bevalt. Bestel online of haal een pakket op in de winkel, geniet met vrienden en organiseer een mini-proeverij of schenk aan een andere wijnliefhebber. Ook bieden wij een speciaal abonnement aan; zo krijg jij elke maand Thijs’ Choice thuis geleverd!
Thijs’ Choice Oktober
Divers, spannend, verrassend.