Wijn & Thijs genomineerd – Service en Klantgerichtheid

Wijn & Thijs genomineerd – Service en Klantgerichtheid

Wijn & Thijs genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2017

ERKENNING DOOR EIGEN ZAKELIJKE RELATIES

Wijn & Thijs uit Leimuiden is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2017 alweer voor de veertiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. Wijn & Thijs is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Wijn & Thijs is de wijnspeciaalzaak van Thijs Brambach, een jonge ondernemer met extreem veel liefde voor wijn. Wijn & Thijs staat voor wijnbeleving; passie, proeven, genieten. Met als basis een fysieke winkel (Contact) én een webshop (Wijn & Thijs), volgens Thijs dé manier om aan wijnplezier invulling te geven. Naast verkoop aan particulieren en aan de zakelijke markt, organiseert Wijn & Thijs zeer uiteenlopende wijnevenementen; van een proeverij in onze winkel, bij u thuis (Wijnproeverijen), op uw bedrijf, tot een volledig verzorgd wijn-spijs diner bij op locatie.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel met meer en minder dan 10 medewerkers, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden negen sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van branche-organisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2017 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2017 mag noemen.

Meer informatie over Wijn & Thijs kunt u lezen op de pagina Wijn & Thijs
Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de pagina Sterkste Schakel