Wijn & Thijs online, first blog!

Wijn & Thijs online first blog

Wijn & Thijs online, first blog!

Naast de winkel in Leimuiden zijn alle wijnen ook online verkrijgbaar. Ook ik kan niet achterblijven. Ik ga bloggen over wijn, nieuws, evenementen en meer!

Webshop

Trots! In de webshop zijn inmiddels bijna 100 wijnen te vinden. Net als in de winkel geldt: een doosje wijn (6 flessen) bestellen betekent 10% korting. Tevens is de verzending vanaf €50,- gratis (in NL).

Wijn-spijs advies

Voor advies over welke wijnen het best passen bij welke gerechten – of andersom – kun je altijd terecht bij Wijn & Thijs. Loop binnen, bel of stuur een bericht.

Proeverijen

Wijnproeverijen worden met enige regelmaat georganiseerd in de winkel. Ook kun je terecht voor een privé-proeverij; bijvoorbeeld bij jou thuis of op het bedrijf waar je werkt. Kleine of grote groepen, voor beginners of gevorderden, met of zonder catering, vrijwel alles is mogelijk.

Zondag 10 april was de eerste grote proeverij in de winkel, in samenwerking met Pure Tasty Catering was deze dag een groot succes. Er waren ruim 50 mensen aanwezig die van maar liefst 33 wijnen – blind – konden proeven. Met gekleurde stickers kon je aangeven wat je van de wijn vond, de proevers bleken zeer inventief en ontwikkelden hiervoor spontaan hun eigen methodes. Ontzettend leuk om te ervaren!

Wijnwinkel Wijn & Thijs in Leimuiden

Thijs’ Choice

Thijs kiest, jij geniet. Dat is de gedachte achter het concept Thijs’ Choice. Elke maand een doos van zes flessen, elke maand anders. Afhankelijk van seizoen en aanbod, een verrassende selectie wijnen inclusief beschrijving. Om kennis te maken met het assortiment, of om cadeau te doen. Vanaf mei is er naast de oorspronkelijke Thijs’ Choice €49, ook een Thijs’ Choice €69 en een Thijs’ Choice €99 te verkrijgen. Tevens is er de mogelijkheid een abonnement af te sluiten: elke eerste week van de maand de nieuwe selectie, vanaf €80 gratis thuisbezorgd.

Nieuws

Wil jij op de hoogte gehouden worden van Wijn & Thijs? Stuur dan een bericht via de contactpagina: contact.

Weetjes

Bij Wijn & Thijs kun je ook terecht voor Champagne, Dessertwijn, Port en Sherry.

Feestje? Ik help je de juiste wijnen graag uitkiezen. De wijnen die overblijven kun je retourneren, geen probleem. Woon je in de buurt? Dan bezorg ik het graag bij je thuis. Én wijnglazen zijn (gratis) te leen.

Geen idee wat je iemand cadeau moet doen? Dan kan een cadeaubon uitkomst bieden. Cadeaubonnen zijn voor elk bedrag te verkrijgen in de winkel.

Vloeibare groet,
Thijs