What’s going on?

What’s going on?

What’s going on?

Mousserende wijn
Goed nieuws voor de liefhebbers van bubbels: de accijns op mousserende wijnen wordt gelijk getrokken met stille wijnen en dat betekent een flinke verlaging van de prijzen. Jarenlang werd deze groep wijnen als luxeproduct door de belastingdienst beschouwd. Om deze reden werd er een extra hoog accijnstarief toegepast. Met name door de toename van de consumptie van Prosecco en Cava, is er nu eindelijk sprake van één tarief en dat betekent voordeel voor jou!
Mousserende wijnen – Wijn & Thijs

Proeverijen
In de eerste zes weken van 2017 heeft Wijn & Thijs maar liefst zes wijnproeverijen georganiseerd/op de agenda staan. Allemaal op locatie; bij particulieren thuis, georganiseerd in een horeca-gelegenheid, met collega’s op het werk etc. Heb jij ook interesse in een gezellige en informatieve middag/avond met Wijn & Thijs? Alles is mogelijk in overleg, hier alvast een indicatie van de mogelijkheden.
Wijnproeverijen – Wijn & Thijs

What’s going on – Marvin Gaye

Nieuwe wijnen
Het wijnassortiment is zo dynamisch als … Thijs!
Altijd op zoek naar iets nieuws, spannends, onbekends, maar bovenal naar iets serieus lekkers. Check de vorige blog en de webshop én de winkel, er is altijd wel een verrassing te vinden.
Bekijk onze wijnen – Wijn & Thijs

Acties
Cumulus Chasing Clouds Red – doos van €37,50 voor €32,50
Neleman Sauvignon Blanc
Eric Louis Cuvee Sancerre Blanc
In de winkel in Leimuiden zijn altijd nóg meer wijnen te vinden, dan in de webshop. Vanaf €4,50 heb jij een lekkere wijn, met een mooi verhaal van Thijs erbij.