Thijs’ Wijnbar & Blauwe Wijn

Vino Azul, blauwe wijn bij Wijn & Thijs

Thijs’ Wijnbar & Blauwe Wijn

Thijs’ Wijnbar

Feestweek in Leimuiden, braderie in de Dorpsstraat. Woensdagmiddag,- en avond 15 juni, toveren wij een buitenbar vóór de winkel. Kom je ook een glaasje drinken?
Vanzelfsprekend hoort bij een glaasje een hapje, ook hier zorgen we voor en wel in de vorm van een tropische verrassing!

Blauwe wijn

Dé zomerhit van 2016; blauwe wijn is ontzettend veel in het nieuws geweest de afgelopen weken. Nieuw, verrassend, fris, zomers én natuurlijk. Geen chemische toevoegingen, geen vreemde smaak. De blauwe wijn dankt zijn frisse blauwe kleur aan anthocyanen, natuurlijke kleurstoffen die als blauwe pigment voorkomt in de schil van blauwe druiven. Anthocyanen worden op grote schaal gebruikt als natuurlijke kleurstof en gelden bovendien als anti-oxidanten. Deze stof, die verder ook geen invloed op de smaak heeft, wordt gemengd met de chardonnay druiven om zo de blauwe kleur te geven aan de wijn. Uiteraard is deze wijn bij Wijn & Thijs verkrijgbaar, wees er snel bij want de vraag is enorm en daardoor het aanbod schaars!