Mousserend

Mousserende wijn kopen | online of in de winkel bij Wijn & Thijs

VILARNAU CAVA BRUT RESERVA -€13,95

Bekijken

Mousserende wijn kopen

Iets te vieren? Champagne! Of een mousserende wijn uit een andere streek natuurlijk, want ook daar is genoeg feestelijks te vinden. En als je dan een fles mousserende wijn koopt voor een bijzonder moment, dan doe je dat bij een speciaalzaak. Dan weet je zeker dat je echt goede wijn koopt. Bijvoorbeeld bij Wijn & Thijs, online in de webshop of kom langs in de wijnwinkel.

Onze favoriete mousserende wijnen

Online champagne kopen

De twee toppers in de champagne selectie van Wijn & Thijs: de weergaloze Champagne Nicolas Feuillatte Brut Réserve en de verfijnde Champagne de Castellane Cuvée Commodore Brut. De eerste is het meest verkochte champagnemerk in Frankrijk (en die hebben er verstand van), de tweede is zeker net zo lekker. Welke fles je ook kiest, een bijzonder moment wordt het vanzelf als je ‘m ontkurkt.

Mousserende wijn cadeau

Wil je een mousserende wijn cadeau doen? In de webshop vind je een mooie selectie mousserende wijnen tegen een aantrekkelijke prijs. Wat denk je bijvoorbeeld van de elegante Vilarnau Cava Brut Reserva; de huiscava van Wijn & Thijs? Of kies voor een mousserende rosé, zoals de Bolla Sparkling Rosé.

Lekkere alcoholvrije wijn

Alcoholvrije wijn heeft een wat dubieuze reputatie als het gaat om smaak. Onterecht, want hoewel er in supermarkten nog genoeg missers in het schap staan, is de Vinada 0% een winnaar. Een echt lekkere alcoholvrije wijn, waarvan je drie varianten in onze webshop vindt. Droog, licht mousserend en feestelijk. Koop je lekkere alcoholvrije wijn online of in de winkel van Wijn & Thijs.

Online mousserende wijn kopen: bezorging

Bestel je mousserende wijn in de webshop en je krijgt ‘m binnen twee werkdagen bezorgd. Gratis bij een bestelling van €75 of meer. En als je in Kaag en Braassem woont is bezorging gratis vanaf een doosje. Wil je geen verzendkosten betalen, dan ben je natuurlijk ook welkom in de wijnwinkel van Wijn & Thijs in Roelofarendsveen. Daar haal je je bestelling gratis af. Kijk hier voor de openingstijden.