Wineparty zaterdag 30 maart 2024 Wijn & Thijs & Monteruello

WINEPARTY 30 maart 2024!

WINEPARTY 30 maart 2024!

Beste vriend van Wijn & Thijs,

We hebben er vertrouwen in, het wordt ooit écht een keer voorjaar. Laten we alvast een leuk wijnfeest plannen, zet jij de datum in je agenda?
Eind September 2022 ontmoetten we Stefania van wijnhuis Monteruello in het piepkleine Fontanile, Piemonte. Min of meer toevallig kwamen we terecht op het oogstfeest van haar wijnhuis en uiteraard was het daar extreem gezellig. De oogst was geslaagd en na het harde werk moet men zichzelf belonen, nietwaar? Samen met het complete dorp hebben we er een heuse wineparty van gemaakt en na afloop besloten we enkele van haar wijnen te importeren. De eerste export buiten Italië, alweer een reden om samen iets te vieren. Zaterdag 30 maart organiseren we daarom een feest hier, in de wijnbar (en wie weet op het terras) samen met Stefania en met onze huisvriend chef Bart van Rijn. Het muzikale gedeelte moeten we nog invullen, reken er maar op dat dit helemaal in orde komt. Maak je er samen met ons een feest van? 


Zaterdag 30 maart
Aanvang: einde middag, voorlopig tijdstip 16.00 uur
Entree: de prijs voor de happen van Bart volgen, de wijnen zijn per glas te koop in de wijnbar. Zo kun je zelf bepalen hoe gek/laat je het maakt. 
Inschrijving: per e-mail, via WhatsApp, in de winkel/bar. Inschrijving is wel verplicht ivm ruimte en inkoop Bart.

Ciao Ciao!
Team Wijn & Thijs & Team Monteruello