Dessertwijn

Dessertwijn kopen | online of in de winkel bij Wijn & Thijs

BOLLA RECIOTO DELLA VALPOLICELLA -€25,95

Bekijken

Dessertwijn kopen

De perfecte afsluiter van een heerlijk diner: een lekkere dessertwijn. Natuurlijk ben je daarvoor aan het juiste adres in een wijnspeciaalzaak. In de winkel, maar ook in de webshop presenteert Thijs je de lekkerste dessertwijnen die je online kunt kopen.

Onze favoriete dessertwijnen

Lekkere dessertwijn

Een lekkere dessertwijn na het eten: met een dessertwijn in het glas gaan de mooiste verhalen over tafel. Nagenieten van een goed diner en nog betere herinneringen. Je serveert een dessertwijn bij het nagerecht, of als gang op zich. De stroperige dessert-sherry Gonzalez Byass Nectar Pedro Ximenez (PX) combineert bijvoorbeeld perfect met pure chocola of een zoet nagerecht, maar kan ook goed met een blauwe harde kaas. En Quinta de Marrocos 10 Year Old Tawny Port vormt een prachtig huwelijk met schimmelkazen. Bekijk de wijn-spijsadviezen bij de dessertwijnen in de webshop en laat je inspireren.

Online dessertwijn kopen: bezorging

Bij de inkopen voor een luxe diner mag de dessertwijn niet ontbreken. Via de webshop van Wijn & Thijs heb je je bestelling binnen twee werkdagen in huis. Je dessertwijn gratis bezorgd? Dat kan, als je een bestelling plaatst van €75 of meer. En als je in Kaag en Braassem woont, wordt je wijn gratis thuisbezorgd als je een doos of meer bestelt. Wie op verzendkosten wil besparen is ook van harte welkom in de wijnwinkel in Roelofarendsveen. Kijk hier voor het adres en de openingstijden. Thijs zorgt dat je bestelling klaarstaat!